Zpět na blog
Limitovaná kolekce Tote Mini a Tote Maxi

Limitovaná kolekce Tote Mini a Tote Maxi

Ručně háčkované tašky z kvalitních, přírodních materiálů.

Celá kolekce je dílem do kterého vkládám kus sebe - od návrhu tašky, přes výběr materiálů a barev, až po precizní ruční háčkování.

Makaron je pro všechny ženy, které chtějí vyniknout a které se nebojí kombinovat eleganci s dotekem jedinečnosti. To jsou vlastnosti, které může nabídnout pouze ručně vyrobená taška či kabelka.

Proto jsem vytvořila limitovanou kolekci tašek Tote Mini a Tote Maxi. Ruční práce od začátku až do konce za použití přírodních materiálů.

Háčkovaná kabelkaHáčkovaná kabelka

S Tote Mini a Tote Maxi zanecháte dojem

Kolekce je pro každou ženu, které ocení jednoduchost, praktičnost a smysl pro detail.

Ať už se chystáte do práce, na schůzku s přáteli nebo do divadla, tyto tašky vám dodají styl a zároveň poslouží jako praktický společník.

Limitovaná kolekce tašek je vyrobena řemeslným způsobem, ručně, ze 100% recyklované bavlny a kůže. Kolekce, která je o stylu, praktičnosti ale i o radosti být sama sebou.

Tote Maxi

Prostorná taška pro ženy, které potřebují více místa. Perfektní pro menší nákup, toulky městem nebo jednoduše pro dny, kdy si sebou potřebujete vzít více věcí.

Tote Mini

Kompaktní a stylová taška ideální pro každodenní nošení. Pojme všechny vaše nezbytnosti, rtěnku, telefon, peněženku, klíče.

Tote Mini zelená

Makaron není tuctovka

Experimentování, odvaha a změna... to všechno je Makaron.

Značka, která si zakládá na vysoké kvalitě a rozmanitosti. To vše v kombinaci s řemeslným zpracováním a 100% výrobou v Česku.

Víc než jen taška

Tote Mini a Tote Maxi nejsou jen obyčejné tašky. Jsou to symboly ženskosti, síly a individuality. Jsou to doplňky, které vám pomohou vyjádřit sebe sama a zanechat v davu trvalý dojem.

Prohlédněte si celou kolekci a najděte si tu pravou!

Zpět na blog
Kontakt
Vše o nákupu

Makaron.cz

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.

Designed by grafikli.cz. Coded by KodingKitty.

Nechte si posílat háčkované novinky z dílny Makaron.